Πρασόπιτα Πίτες
Υλικά για τη συνταγή:
- Παραδοσιακό Ζαγορίσιο Φύλλο (6 φύλλα)
- 1 Κιλό πράσσα
- 300 Γραμμ. φέτα τριμμένη
- 3 Αυγά
- 200 Γραμμ. βούτυρο
Εκτέλεση Συνταγής:
Ψιλοτρίβετε τα πράσα και μετά τα συνθλίβετε, ώσπου να γίνουν μάζα.
Προσθέτετε τριμμένη φέτα και χτυπημένα αυγά. Απλώνετε στο ταψί τα 2 φύλλα και βάζετε το 1/3 της γέμισης.
Στη συνέχεια απλώνετε 1 φύλλο, ρίχνετε άλλο 1/3 της γέμισης, συνεχίζετε με άλλο 1 φύλλο και το υπόλοιπο της γέμισης. Πάνω βάζετε 2 φύλλα.
Ψήνετε για 40 λεπτά.