Μακαρονόπιτα Πίτες
Υλικά για τη συνταγή:
- Παραδοσιακό Ζαγορίσιο Φύλλο (6 φύλλα)
- 1 Κιλό μακαρόνια χοντρά
- 200 Γραμμ φέτα τριμμένη
- 8 Αυγά χτυπημένα
- 200 Γραμμ. Βούτυρο
- Αλάτι
Εκτέλεση Συνταγής:
Βράζετε τα μακαρόνια, τα στραγγίζετε και μόλις κρυώσουν λίγο, προσθέτετε τα αυγά, τη φέτα και το Βούτυρο.
Ανακατεύετε καλά. Απλώνετε τα 3 φύλλα στο ταψί και πάνω τους Βάζετε τα μακαρόνια μετά σκεπάζουμε με τα υπόλοιπα.
Ψήνετε για 30 λεπτά περίπου.